Mallorca

Met een last minute Mallorca vertrek je extra voordelig naar dit zonovergoten Spaanse vakantie eiland. Van de Balearen is Mallorca één van de populairste bestemmingen. Het eiland is gastvrij, kindvriendelijk en je kan hier in de zomermaanden gegarandeerd genieten van de zon. In het zuiden van het eiland vindt je verschillende prachtige baaien, badplaatsen en strandtenten. Aan werkelijk alles is er gedacht om de vakantie voor zonliefhebbers 100% perfect te maken. Met een last minute boek je ook nog eens extra voordelig een reis naar dit eiland. Je kan zo zelf ervaren waarom je hier de perfecte zonvakantie kan beleven.

Bekijk reizen naar Mallorca

Luieren aan het strand bij de mooiste kustplaatsen van Spanje

Een zonvakantie naar Mallorca betekent dat je hier heerlijk kan luieren aan het strand. Je hoeft in principe helemaal niets te doen behalve lekker gaan genieten van de zon. Aan het strand kan je werken aan je bruinschema en wat vitamine D op doen. Als je wilt kan je elke dag weer een ander strand op zoeken. Er zijn verschillende mooie baaien waar je uit kan kiezen. Als je een auto huurt kan je zelfs de verlaten baaien op zoeken en hoef je niet tussen het massa toerisme te verblijven. Je kan zo op een heerlijke manier het eiland gaan verkennen.

Huur een auto en bezoek het mooiste dorp van Spanje

Ben je een cultuur liefhebber? Dan kan je een auto huren en het hele eiland overtrekken. Er is genoeg te zien en te beleven naast lekker luieren aan het strand. Je kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het mooiste dorp van Spanje: Fornalutx. Of je kan met de auto de bergen in rijden en een bezoek brengen aan Valldemossa. Maar hier een wandeling door de kleine steegjes en wordt verliefd op het dorp dat de meeste Spanjaarden in hun hart gesloten hebben. Of breng een bezoek aan Inca de plek waar de grootste leerproductie van Spanje is. Je kan hier een mooie tas of andere spullen van leer aanschaffen.

Geniet van de prachtige natuur op het eiland

ValldemosaMet een last minute Mallorca krijg je ook de kans om echt iets van het eiland te zien. Naast de prachtige baaien vindt je een schitterende natuur in het binnenland. Maar het eiland heeft ook meer dan 800 verschillende grotten. Slechts een aantal zijn toegankelijk voor het grote publiek. De bekendste zijn de grotten van Drach. Tijdens een rondleiding kan je ook het grootste onderaardse meer van Europa zien. Kortom een natuurgebied om verliefd op te worden!

Boek een last minute Mallorca

Wil je ook graag een droomreis naar Mallorca maken? Of gewoon lekker van de zon genieten op dit eiland? Dan kan je voor een last minute gaan. Bijna elke reisorganisatie heeft zelfs in het hoogseizoen nog wel een paar aanbiedingen voor dit eiland vrij. Je kan hier mooi van profiteren door voordelig naar het eiland af te reizen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je koffer pakken want binnen 6 weken ga je vertrekken naar dit prachtige Spaanse eiland.