Bali

Bali wordt ook wel het eiland van de Goden genoemd. En wij begrijpen wel waarom. Naast de vele Budhistische tempels die je er kunt vinden, de prachtige stranden en oogverblindende natuur is het ook een fijne reisbestemming voor iedereen die van luxe voor weinig houdt.

Bekijk reizen naar Bali

Het eiland van de Goden

Bali, één van de mooiste eilanden van Indonesië, is een razend populaire reisbestemming. Je moet een eindje vliegen maar dan heb je ook wat. Door de budgetvriendelijke prijzen die je kwijt bent aan je accommodatie kun je heerlijk luxe vertoeven in de mooiste resorts en hotels. Wil je ook graag naar Bali maar weet je nog niet precies in welke omgeving je wilt zitten? Geen zorgen, we helpen je heel graag op weg.

Een aantal dingen die je over Bali moet weten:
– De meeste toeristische plaatsen bevinden zich in het zuiden van het eiland
– Denpasar is de hoofdstad, hier is ook het vliegveld waar je aan zult komen
– Het noorden van het eiland bevindt zich op een 4 uur rij afstand van het zuiden en is ook zeker de moeite waard
– Je kunt al heerlijk vertoeven in een luxe resort en hotel voor een kleine prijs per nacht

Steden en bestemmingen in Bali

bali-zwembadAls je een last minute Bali wilt boeken wil je natuurlijk niet te veel tijd spenderen aan het uitzoeken wat de beste plaatsen zijn die het beste aansluiten bij jouw wensen. Geen zorgen, wij zullen precies vertellen wat je waar kunt zien, doen en ondernemen. Zo hoef jij enkel nog maar te beslissen waar jij zin in hebt en kun je heel makkelijk jouw last minute Bali reis boeken.

Denpasar:

Denpasar is de hoofdstad van Bali. Het is de stad met op dit moment nog het enige en grootste vliegveld. Verder dan je hier aan komt heb je hier als toerist niet veel te zoeken. Denpasar is druk en bruisend en vooral in trek bij de lokale bevolking. Denpasar kent buiten het vernieuwde en indrukwekkende vliegveld weinig leuke hotspots en mooie hotels. Zie het meer als een bestemming waar je aankomt en direct van doorreist.

Kuta:

Kuta is de grote favoriet onder de Engelse en Australische bevolking. Vooral veel jongeren of juist senioren. Kuta beschikt over de grootste partystrip van Bali, denk hierbij aan een soort Aziatische Chersonissos. Ben je jong en wil je feesten dan is dit de plek voor jou. Anders heb je hier niet veel te zoeken. Tenzij je je last minute vakantie wilt doorbrengen in je hotel enkel is dit wel een bestemming voor jou. Vooral aan de kant van het strand zitten veel luxe hotels en resorts (het Hardrock, Pullman, Mercure, the Sheraton en andere luxe ketens)

Seminyak:

Seminyak is een hippe stad met vooral veel luxe villa’s waar je ook een all inclusive reis naar kunt boeken. Ook zitten hier de meeste hippe tentjes waar je lekker kunt eten en grote beachclubs zoals Mrs. Sippy, Potato Head en Kudeta. Ook zitten luxe hotels zoals Dash Boutique hotel en The W in Seminyak.

Canggu:

Canggu is een Surfparadijs. Wil je een actieve vakantie gecombineerd met lekker eten en drinken op hippe plekjes kies dan deze kustplaats uit.

Ubud:

Gunung KawiUbud is het kunstenaarsdorpje. Hier zijn minder grote hotels maar wel schattige kleinschalige familie hotels waar je ook een heerlijke all inclusive reis kunt vieren.
Ubud is perfect voor alle natuur en yogaliefhebbers.

Al met al is Bali de perfecte plaats voor een all inclusive reis. Het heerlijke weer, het overheerlijke eten en de vriendelijke lokale bevolking zal er voor zorgen dat er niks aan jouw all inclusive reis ontbreekt!